Phil Mickelson geeft paus Benedictus XVI een les

In het geval dat je in een moddercabine in Namibië verbleef met Angelina Jolie dit vorige einde van de week, won Phil Mickelson gewoon het Players Championship op Pontiff Vedra Beach Florida. Toen was paus Benedictus XVI in Brazilië om de allereerste Braziliaanse heilige, de achttiende-eeuwse Braziliaanse broeder Antonio Galvao, te heiligen. Monnik Tuck stond erom bekend dat hij Robin Hood liet zien om zijn downswing te beginnen door zijn juiste elleboog in zijn juiste zijde te steken.

Brazilianen proberen de ziekte te genezen door broeder Galvao-pillen te slikken, stukjes papier met petities erop. Een groot deel van het regenwoud werd omgehakt zodat Brazilianen stukjes papier konden inslikken met de woorden “Lieve Jezus, help me alstublieft om mijn snee te repareren.” Na het Players Championship in Sawgrass nam Phil Mickelson de gele achttiende vlag en schreef daarop: “Butch, de eerste van vele! Phil Mickelson.” Amy Mickelson was nog niet op 18 om Phil Mickelson te verwelkomen in het licht van het feit dat ze thuis in Rancho Santa Fe, Californië niet in staat was om haar Braziliaanse arrangement te laten vallen.

Minister Galvao was een bekende gids. Butch Harmon is de vorige pleitbezorger van Tiger Woods. Drie weken geleden schorste Phil Mickelson zijn oude swingmentor Rick Smith en nam hij Butch Harmon in dienst. Butch Harmon onthulde aan Phil Mickelson dat hij meer traditionalistisch had moeten zijn zoals paus Benedictus XVI. Phil Mickelson won 30 PGA-golfcompetities en twee Masters die de bal zijwaarts raakten in het licht van het feit dat hij te ver voorbij was. Dit weekend in Brazilië had paus Bendict XVI een einde gemaakt aan het zwaaien en een herbezoek aan de conventionele familievoorwaarden. Paus Benedictus XVI viel de media aan omdat ze de heiligheid van het huwelijk en maagdelijkheid vóór het huwelijk bespotten. Gezien zijn briefje aan Butch Harmon neemt de oude Phil Mickelson aan dat dit de triomf van zijn vrouw was.

Elisangela do Nascimento, een langdurige oude gescheiden van huisvrouw uit Sao Paulo, zei dat als het op scheiding aankwam ‘deze paus buitengewoon star is’. Over onbuigzame aard gesproken, sinds laat verkondigde het Vaticaan dat iedereen die paus Benedictus XVI veroordeelde, zou worden beschouwd als een angstzaaier. Phil Mickelson kondigde aan dat “Stokken en stenen mijn botten kunnen breken, maar woorden zullen me nooit pijn doen.